Trots!

Audit met goed gevolg afgelegd, certificaat verlengd.

De Stichting Certificering Restauratie (SCR) richt zich op het bevorderen van kwaliteit en vakmanschap binnen de restauratiebranche in Nederland. Ze certificeren en accrediteren op basis van kwaliteitsnormen en vakbekwaamheidseisen.

We zijn als restauratiebedrijf bij de SCR aangesloten. Dat vinden wij belangrijk omdat de SCR de kwaliteit en professionaliteit van restauratiewerkzaamheden wil waarborgen en verbeteren. Dat willen wij natuurlijk ook. Niet alleen voor onszelf maar juist ook voor onze opdrachtgevers. Zij moeten kunnen vertrouwen op onze kwaliteit en deskundigheid.

In december hebben we weer een audit gehad en we voldoen aan de criteria van de kwaliteitsregeling Kennis + Kunde als aannemer overall voor voorbereiding en uitvoering met de specialismen metselwerk, timmerwerk en dakwerk pannen. Daarmee zijn we opgenomen in het Register Kennis + Kunde. Een hele mond vol, maar we zijn er hartstikke blij mee en trots op. Aan al onze medewerkers die daarvoor telkens weer flink hun best doen: hartelijk dank!

Recent Posts